Протеїнові панкейкі з яблуками

Як зробити смачні Протеїнові панкейкі з яблуками рецепт простий на сковороді.

Інгредієнти

🔹Рисове борошно – 50 р
🔹Борошно зеленої гречки – 40 р
🔹Гороховий протеїн – 40 р
🔹Тапиоковый крохмаль – 30 г
🔹Кокосовий цукор (подрібнений в пудру!) – 30 р
🔹Розпушувач – 7 р
🔹Сіль морська дрібного помелу – 0,6 р
🔹Кокосове молоко (17-19% жирності) – 150 г
🔹Рослинне масло (маслинове/кокосове) – 20 г
🔹Пюре яблучне (Агуша, без цукру) – 70 р
🔹Яблуко без шкірки – 1/2 шт.

Протеїнові панкейкі з яблуками покроковий рецепт

1. Змішайте віночком молоко, масло, яблучне пюре. Змішайте сухі інгредієнти, об’єднайте з рідкими і перемішайте віночком. Випікайте на попередньо розігрітій сковороді на середньому вогні 2-3 хвилини з одного боку і 1-2 хвилини з іншого. Викладайте тісто на сковороду їдальні ложкой.

2. Консистенція тіста виходить такий, що при викладанні на сковороду, воно злегка розтікається, утворюючи рівні круглі краю панкейків. Перевертайте, коли одна сторона добре підрум’яниться, а друга ще залишається трохи рідкої. Піч можна без масла, але сковорода повинна бути обов’язково з антипригарним покрытием.

3. ВАЖЛИВО: нагадаю, що важливою умовою розробки було зробити гороховий протеїн основою рецепту! Саме його👌 Тому заміни на інші протеїни навіть не розглядалися – всі вони під ваші експерименти😋👌🎓⏲ В цілому ніякі заміни тут не розглядаємо😂 Цей рецепт створювався, щоб вивести ІДЕАЛЬНУ готову суміш для панкейків, і будь-які заміни призведуть до того, що гармонія інгредієнтів распадется.

Відео рецепт 👇