Цибульна коржик на сковороді

Як смачно зробити Цибульна коржик на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. З задоволенням з’їли з дітьми цю коржик на сніданок. Діти сказали – мало. Наступного разу зразу дві зроблю😃 Можна посмажити не одним коржем, а як оладки👍

Інгредієнти

КБЖУ на 100 р. 132/5/4/19

Цибулю – 200 р
Яйце – 1 шт
Сметана – 2 ст. л
Сіль,спеції – за смаком
Борошно – 60 г
Окріп
Раст.масло – 1 ч. л

Цибульна коржик на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю подрібнити і залити окропом на 10 хвилин. Перекласти в друшляк і промити холодною водою, дати стекти воді. Додати яйце, сметану, сіль і улюблені спеції (у мене сушений кріп), перемешать.

2. Всипати борошно і ще раз добре перемішати. Я взяла борошно пшеничне в/с і цільнозернове 50/50. Змастити розігріту сковороду рослинною олією і викласти масу, разровнять.

3. Накрити кришкою і смажити на середньому вогні 7-10 хвилин з одного боку, потім перевернути і ще хвилин 5 з іншого боку. Подавати відразу, в гарячому вигляді. Дуже смачно зі сметаною. Приємного апетиту 😉

Відео рецепт 👇