Рисова каша з кокосом і кіноа

Як смачно зробити Рисова каша з кокосом і кіноа простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 2 порції:
Рис «Жасмин» 70 г, кіноа 70 г, кокосове молоко 100 мл, кокосова олія 20 г, ванільний екстракт по смаку і цукор за бажанням.
+свіжий кокос для декору і грецький йогурт

Рисова каша з кокосом і кіноа покроковий рецепт

1. Кіноа і рис промити, залити водою (щоб накрило на пару см), довести до кипіння, варити 12 хвилин. Злити воду.
2. Залити зварену кашу з молоком, додати масло, екстракт і цукор/сироп за смаком і варити на повільному вогні ще 5 хвилин. Кокос почистити, нарізати ножем для овочів на тонкі «чіпси».

3. Прикрасити кашу в тарілці йогуртом і кокосом. Ніжна текстура рису і хрускіт кіноа, всі вместе.

Відео рецепт 👇