Рапеченная вівсяна каша в духовці з молоком і бананами

Як смачно зробити Рапеченная вівсяна каша в духовці з молоком і бананами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Вівсяні пластівці – 40 гр
Молоко 2,5% – 100 мл
Банан – 70 гр (вага м’якоті)
Розпушувач – 1/3 ч. л.
Підсолоджувач – 1 гр (замінює 10 гр цукру)
Арахісова паста – 15 гр
Шоколад гіркий – 6 гр

КБЖУ на всю порцію: 382/13,73/14,48/48,16

Рапеченная вівсяна каша в духовці з молоком і бананами покроковий рецепт

1. В чашу блендера помістити вівсяні пластівці, банан, молоко, розпушувач і підсолоджувач. Збити до однорідної консистенции.

2. Перелити в невелику форму (у мене об’ємом 300 мл). У центр викласти арахісову пасту і шматочки шоколада.

3. Випікати в духовці при 180 гр 20 – 25 хвилин, поки скоринка не стане світло – золотистої. Подавати вівсянку теплой.

Відео рецепт 👇