Кабачкові млинці з зеленню на кефірі і окропі

Якщо вам набридли звичайні млинці, то цей рецепт – саме для вас 😌 дивуйте і радуйте кожен день своїх близьких незвичайними стравами разом зі мною ❤️ Як зробити дуже смачні Кабачкові млинці з зеленню на кефірі і окропі рецепт простий.

Інгредієнти

✔️ 2 невеликих кабачка
✔️ 4 яйця
✔️ 2 склянки кефіру
✔️ 1-1,5 ст. окропу
✔️ 1 ч. л солі
✔️ 1 ч. л соди
✔️ щіпка цукру
✔️ 3 ст. л рослинного масла
✔️ 300 гр борошна (я взяла 200 гр цільнозерновий і 100 гр звичайної)
✔️ пучок зелені (кріп, петрушка, зелена цибуля)
✔️ 0,5 ч. л сухого часнику

Кабачкові млинці з зеленню на кефірі і окропі покроковий рецепт

1. Кабачки миємо, очищаємо від шкірки, натираємо на терці, трохи солимо, відкладаємо в сторону стікати, поки готуємо тісто. У миску наливаємо кефір, додаємо соду, сіль, цукор, перемешиваем.
2. Вбиваємо яйця, вливаємо олію окріп або гарячу воду, ретельно перемішуємо, додаємо рослинне масло. Всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто без грудочок. В кінці додаємо віджаті від зайвої рідини кабачки терті, дрібно нарізану зелень і сухий часник. Смажимо млинці з 2х сторін до румяности.
3. Якщо додати в тісто 1 ст окропу, млинці виходять трохи товщі, якщо 1,5 – трохи тонше. Вибирайте, які вам подобаються найбільше. Подавайте зі сметаной.