Кабачкові котлети в духовці з картоплею, морквою, яйцем і борошном

Кабачкові котлети в духовці з картоплею, морквою, яйцем і борошном простий рецепт. Дуже смачні котлети, особливо зі сметанкою 🔥 Ваші діточки точно оцінять.

Інгредієнти

✅Кабачки – 2 шт
✅Картопля – 2 шт
✅Морква – 1 шт
✅Цибуля – 1 шт
✅Кріп
✅Яйця – 2шт
✅Борошно – 250 гр
✅Сіль, перець за смаком

Кабачкові котлети в духовці з картоплею, морквою, яйцем і борошном покроковий рецепт

1. Кабачки, картоплю, моркву натираємо на тертці, з усіх овочів віджимаємо сік, цибулю нарізаємо дрібно, кріп рубаємо мелко.

2. Всі інгредієнти з’єднуємо, додаємо яйця, борошно, сіль, приправи, добре перемішуємо, формуємо котлеты.

3. Потім викладаємо на деко засетелленой пергаментним папером, відправляємо в розігріту духовку до 170° до готовности.

Відео рецепт 👇