Рисові панкейкі на молоці

На сніданок були смачні рисові панкейкі з полуницею, мигдалевими пелюстками і згущеним молоком. Рисові панкейкі на молоці рецепт простий.

Інгредієнти

▫️рисове борошно — 240 р
▫️яйце — 2 шт.
▫️молоко — 200 мл
▫️цукор за смаком
▫️щіпка солі
▫️ванілін — 1 пакетик
▫️розпушувач — 10 г

Рисові панкейкі на молоці покроковий рецепт

1. В миску просіваємо борошно з розпушувачем, додаємо цукор, сіль, ванілін. Ретельно перемішуємо всі сухі інгредієнти. Яйця розбиваємо в іншу миску і збиваємо в густу піну віночком. Вливаємо тепле молоко, перемешиваем.
2. З’єднуємо сухі і рідкі інгредієнти. Перемішуємо все віночком для отримання однорідної маси, гарненько розбиваючи всі грудочки. Сковороду з антипригарним покриттям ставимо на середній огонь.
3. Як тільки сковорода нагріється, столовою ложкою виливаємо порційні кружечки на нагріту поверхню і смажимо під кришкою до появи бульбашок на верхній стороне.
4. Після цього панкейкі акуратно перевертаємо за допомогою лопатки. Смажимо ще кілька хвилин і перекладаємо на тарелку.
5. Панкейкі подаємо гарячими. Також можна їсти із солодким сиропом, медом, домашнім варенням або джемом.