Творожно-кефірна коржик

Готуємо Сирно-кефірну корж рецепт простий. Дуже ніжна і смачна паляничка, яку можна використовувати замість хліба на ранок з різними начинками 😍, хоча вона і без начинки дуже смачна виходить 😋

Інгредієнти

Кбжу на 1 корж : 427/27.6/14.2/46.7
На 100 г: 142/9.2/4.7/15.5

(на 2 коржі):
Яйце – 1 шт
Кефір 2,5% – 250мл
Сир 5% ( в брикеті )- 150 Гр
Розпушувач – 2 р
Борошно рисова ц/з – 100 Гр
Зелень будь – яка- за смаком
Сіль
Сир легкий 15%- 40 гр
Олію слив -4 м( можна не додавати , якщо у вас гарна а/п Сковорода)

начинка:
У мене була з сьомга і варений яловичий язик.

Сирно-кефірна коржик покроковий рецепт

1. У кефір додати сіль, яйце, дрібно посічену зелень, розпушувач і сир. Перемішуємо до однорідної массы.
2. В кінці додаємо борошно і на кривій на крупній тертці сир і добре перемешиваем.
3. Виливаємо половину суміші на розігріту з маслом а/п сковороду. Готуємо під кришкою, на середньому вогні з двох сторін, до готовности.