Кабачкові оладки на сковороді з манкою, цибулею і сиром

Кабачкові оладки на сковороді з манкою, цибулею і сиром простий рецепт.

Інгредієнти

◽️ Кабачок – 2 шт (середніх)
◽️ Цибуля – 1 шт середнього разів
◽️ Борошно – 4 ст. л
◽️ Манка – 4 ст. л
◽️ Яйце – 2 шт
◽️ Кріп – маленький пучок
◽️ Сир – 200 гр (будь-який)
◽️ Сіль – за смаком
◽️ Масло рослинне (щоб змастити деко)

Кабачкові оладки на сковороді з манкою, цибулею і сиром покроковий рецепт

1. кабачки Натріть на крупній тертці посоліть і відіжміть сік (у мене вийшло 800 гр віджатого кабачка). Цибулю натріть на тертці або пропустити через блендер і теж трохи відіжміть (щоб він сильно не відчувався в оладушках він повинен бути дуже дрібним).

2. Сир теж потрібно натерти на крупній тертці (у мене сулугуні і звичайний твердий, ви можете використовувати будь-який). З’єднайте всі інгредієнти кабачок, цибулю, яйця, борошно, манку, сир, дрібно нарізану зелень і перемішайте. Обсмажте оладки на рослинному маслі на повільному огне.

3. ВАЖЛИВО. Подавати тільки зі сметаною 🤤 Кабачки солити тільки 1 раз, на самому початку, після того як отожмете солити вже не потрібно 👌🏻 Порція вийшла величезна 🤪 якщо хочете менше візьміть 1 кабачок і половину всіх інгредієнтів 👌🏻

4. Готово!

Відео рецепт 👇