Пюре Груша-Ваніль-Лимон начинка у торти

Як зробити Пюре Груша-Ваніль-Лимон начинку торти рецепт простий. Зберігайте, щоб не втратити❗️😉 Фото з інтернету, тк фоткати заморожені пакетики пюре було не дуже естетично, вибачте😅🙈 Така заготовка чудово підходить, як в якості самостійного начинки до млинців, сирників і тд, так і для начинки торти!

Інгредієнти

🍐 Груша очищена від шкірки і серцевини – 1500гр
🍯 Цукор – 200гр (можна замінити частину тростинним, буде дуже смачно)
🍋 Лимонний сік – 25гр
🍦 Ваніль – 1 стручок (можна брати есенцію, або ванільний цукор, зменшуючи кількість звичайного)
🥃 Ром – 20гр

Пюре Груша-Ваніль-Лимон начинка у торти покроковий рецепт

1. Грушу очистити, нарізати. Додати цукор, лимон, ром. Звільнити насіння ванілі, додати до груші разом зі стручком. Проварити грушу до розм’якшення, витягнути стручок ванілі, проблендерить до однородности.
2. Покласти стручок назад, довести до кипіння і проварити близько 7 хвилин. Дати повністю охолонути, прибрати ваніль, розлити по пакетиках приблизно по 200гр і заморозить.
3. 🍐 Для того, щоб в подальшому приготувати грушеве компоті, дістаєте заморожене пюре, греете в мікрохвильовці, додати розтоплений желатин і шматочки свіжої груші. Виливаєте в кільце і заморозити. Начинка в торт готова!