Кабачок кружечками в клярі з яйцем і цибулею на сковороді

Як приготувати смачні Кабачки кружечками в клярі з яйцем і цибулею на сковороді з соусом цацики рецепт простий 🥒 Куди прилаштувати кабачок – як і раніше актуальна тема. Тому сьогодні цей рецепт. Швидко, просто, смачно 🤤.

Інгредієнти

•500 г кабачків
•2 яйця С1
•100 г борошна +/-
•часник за смаком
•прованські трави
•сіль за смаком
•рослинна олія для смаження

Кабачок кружечками в клярі з яйцем і цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Кабачки нарізати тонкими кружечками. Чим тонше нарежете, тим хрусткою вийдуть. Брати можна будь-які. Старі просто треба просто почистити, вирізати в них серцевину. Присипати їх сіллю, залишити на 10 хвилин. Потім обсушити вийшла рідина паперовими рушниками. Яйця збити виделкою до однорідної массу.
2. Додати туди спеції, часник (хоч сухий, хоч свіжий, пропущений через прес). До яйцям порціями додати борошно, перемішуючи кожного разу до однорідної маси. Консистенція – густа сметана. Муки може піти +/- Кожен кружечок кабачка вмочити в кляр і обсмажити в олії на сильному вогні до золотистого кольору. ⠀

3. Всі 🤷♀️ Я ж кажу просто. І дуже смачно 🤤 Подавати з соусом цацики. Краще з запалі з жару, поки хрусткі. Остиглі стають м’якими. Але це на любителя. Мені подобається і так, і эдак.⠀