Тонкі ванільні млинці на молоці

І знову в стрічці мій сніданок 🥞 Сьогодні найулюбленіші тонкі ванільні млинці на молоці рецепт простий 🥰👌 Люблю такі еластичні млинці без дірочок, тому ніякого розпушувача! Готую тільки за цим рецептом вже дуже давно.

Інгредієнти

✔️2 яйця
✔️500 мл теплого молока
✔️200г борошна (приблизно)
✔️сіль/цукор за смаком/ванільний цукор
✔️30-50г розтопленого вершкового масла
Можна і рослинного, але з вершковим смачніше🥰

Тонкі ванільні млинці на молоці покроковий рецепт

1. Спочатку змішую яйця з сіллю, цукром і ваніліном, додаю половину борошна, змішую, потім масло. Потім половина молока, змішую і всипаю борошно. Виливаємо в тісто молоко, перемішуємо, дивимося консистенцію, виходить рідке тісто, контролюємо мукой/молоком.
2. Така черговість змішування дозволяє уникнути грудочок, іноді я використовую просто вилку, а не віночок, і тісто завжди ідеальне!👌 ⠀ Обов’язково залишаємо тісто на півгодини отдохнуть.
3. Ці млинці я пекла з тіста, замішаного з вечора (стояло в холодильнику) на абсолютно сухій сковороді. Діліться, з чим любите їсти млинці 🥞