Яблучні млинчики без глютену і без лактози

Як смачно зробити Яблучні млинчики без глютену і без лактози простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

-80 г рисового борошна
-30 г вівсяної безглютенової ( купую вівсяні пластівці і сама перематываю )
-1 яйце
-2 яблука
-1 ст л олії ( ДХІ, оливкова , авокадо, кокосове на вибір)
-щіпка соди , солі
-300 мл растиательного молока ( густе кокосове не підійде)

Яблучні млинчики без глютену і без лактози покроковий рецепт

1. яблука Очистити від насіння і шкірки. Згасити на сковороді а водичкою до м’якості
пробити Блендером з молоком і маслом.

2. Змішати всі інші інгредієнти до однорідності. За бажанням можна додати підсолоджувач і корицю, але якщо яблука солодкі, то вони виходять дуже навіть і без Сахаров.

3. гарненько Розігріти а/п сковороду і випікати млинці. Я просто черпаком виливаю тісто на сковороду і воно само растекается.

Відео рецепт 👇