Мясний рулет з фаршу з начинкою

Як смачно зробити М’ясний рулет з фаршу з начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

550 гр. м’ясного фаршу (свинина+яловичина), 1 яйце, 1 цибулина, сіль, перець. Для начинки: 4 яйця, 3 морквини, зелень петрушки, зелена цибуля, 5 солоних огірків.

М’ясний рулет з фаршу з начинкою покроковий рецепт

1. У фарш додати яйце, цибулину потерти на дрібній тертці, посолити, поперчити. Добре вимісити. Для начинки зварити яйця і моркву, порізати кубиками. Огірочки теж порізати кубиками. Зелень измельчить.
2. Фарш викласти на деко, застелене пергаментом, щоб вийшов прямокутник. Шар фаршу повинен бути не дуже тонким, інакше при згортанні він буде рватися. Зверху викласти яйця, морква, огірки і зелень.
3. Скрутити з допомогою пергаменту у вигляді рулету. Поставити запікати рулет швом донизу, на цьому ж пергаменті на 35 хвилин при 180 °. Приємного аппетита!