Панкейкі з сиром рікотта

Панкейкі з сиром рікотта простий рецепт. Відмінна і смачна ідея для сніданку. Подавати панкейкі можна з різними сиропами, джемами, вареннями, йогуртом, медом, нутеллою, згущеним молоком, сметаною, фруктами і ягодами. Мої – з карамеллю і полуницею.

Інгредієнти

(8-10шт):
•200гр рікотти (або іншого кисломолочного сиру/м’якого сиру)
•150мл молока
•2 яйця
•1ст ложка цукру
•дрібка солі
•150гр борошна
•8г розпушувача
•стручок ванілі або пакетик ваніліну
•соняшникова олія

Панкейкі з сиром рікотта покроковий рецепт

1. З допомогою виделки або віночка змішати яйця з цукром, сіллю і ваніллю. Додати молоко і рікотту, перемішати до однорідної маси. Додати борошно, просіяне з разрыхлителем.
2. Перемішати. Повинно вийде гладке тісто без грудок. Розігріти сковороду з антипригарним покриттям і змастити її соняшниковою маслом.

3. З допомогою ополоника вилити тісто, формуючи панкейк діаметром 8-10 див. Коли на поверхні з’являться бульбашки – можна переворачивать.

Відео рецепт 👇