Японські панкейкі яєчні повітряні

Як зробити Японські панкейкі яєчні повітряні рецепт простий. Ділюся з вами досить простим рецептом неймовірно повітряних японських яєчних панкейків!🥞 У поєднанні з фруктами найкраще рішення для сніданку, на мій погляд!🔥

Інгредієнти

(на 3 порції):
Яєчний білок – 6 шт
Яєчний жовток – 3 шт
Розпушувач – 8 гр
Борошно пшеничне – 100 гр
Цукор – 80-100 гр (або цукрова пудра)
Молоко – 40 гр
Сіль – 0,5 ч. л
Ванілін – щіпка

Японські панкейкі яєчні повітряні покроковий рецепт

1. Збийте жовтки до щільної однорідної піни з 1/3 цукру. ⠀ Окремо збийте білки. Введіть цукор, що залишився і збийте до однорідної глянцевою піни. ⠀ Просійте борошно. З’єднайте з молоком, збитими жовтками, розпушувачем і сіллю. ⠀ Акуратно круговими рухами лопатки вмішайте в масу збитий белок.

2. Так, що б не луснули бульбашки. Перемішайте до однорідності. ⠀ Нагрійте сковороду і змастіть рослинною олією. ⠀ Готуйте панкейкі на маленькому вогні, обсмажуючи з двох сторін. Можна використовувати формувальне кільце. Так панкейкі будуть вище і об’ємніше, але це не обов’язково. ⠀ Подавайте з фруктами і сиропом. Приємного апетиту!👨🍳 ⠀
3. P. S. До речі, цей рецепт можна зробити використовуючи цільнозернове борошно і зменшуючи кількість цукру, або замінюючи його на сироп агави або стевію🤔 Такі панкейкі підійдуть для правильного харчування 🔥

Відео рецепт 👇