Пишні яблучні оладки на сковороді без молока і без кефіру

Як смачно зробити Пишні яблучні оладки на сковороді без молока і без кефіру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 2-3 порції знадобиться:

– 2 яблука кисло-солодких сортів
– 2 яйця
– 2 ст. ложки борошна
– 1 ст. ложка цукру
– олія для смаження

Пишні яблучні оладки на сковороді без молока і без кефіру покроковий рецепт

1. Яблука миємо, очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Додаємо цукор і яйця. Перемішуємо. Додаємо борошно. Перемішуємо ретельно. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії. Тієї ж ложкою, якій заважали тісто, викладаємо його купками в сковороду – приблизно по столовій ложці горкой.

2. (У мене сковорода невелика, вийшло в два заходи🙂) Вогонь трохи зменшуємо, щоб оладки добре пропеклися всередині, і готуємо без кришки близько 5-7 минут.

3. За цей час кілька разів акуратно перевертаємо. Виходить приблизно 9 оладок, залежно від розміру. Подаємо зі сметаною, варенням, згущеним молоком, шоколадною пастою ☺️