Хорватська омлет з трюфелями з яєчні бовтанки Гордона Рамзі

Як смачно зробити Хорватська омлет з трюфелями з яєчні бовтанки Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Оливкова олія
Кошерна сіль
Багет денної давності, розрізаний вздовж
Твердий козячий сир
Хорватська трюфель
5 яєць
Несолоне вершкове масло
Кошерна сіль
Мелений чорний перець
2 їдальні ложки крем фреша

Хорватська омлет з трюфелями з яєчні бовтанки Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте велику сковороду на середньому вогні, додайте столову ложку оливкової олії і посипте сіллю. Викладіть нарізані шматочки хліба на сковороду і використовуйте їх, щоб скропити оливковою масло.
2. Після легкого обсмажування зніміть зі сковороди, перекладіть на тарілку підсмаженої стороною вгору і відразу ж посипте зверху козячим сиром, а потім дуже тонкою стружкою трюфеля. Розбийте яйця в миску і злегка збийте, потім додайте декілька столових ложок вершкового масла.
3. Додайте в сковороду оливкове масло, потім влийте яйця. Енергійно перемішайте лопаткою, щоб змішати масло і приготувати яйця. Злегка посоліть і поперчіть, потім додайте крем-фреш. Коли яйця будуть майже готові, поголіть ще трюфелів поверх яєць і сложите.
4. Спробуйте приправу, перш ніж ложкою намазувати яйця на підсмажений хліб. Зверху посипте козячим сиром і дуже дрібними скибочками трюфеля. Подавайте негайно, разом з мріями про хорватської сільській местности.