Сирники із сиру пишні з яблуками на сковороді

Як зробити Сирники із сиру пишні з яблуками на сковороді класичні рецепт простий. Не знаєте, що приготувати дітям на сніданок? Зробіть сирники з яблуком. Подивіться які пампушки, вкусняшки у нас вийшли багато! Багато сиру і зовсім трохи борошна. Дітям в радість! Ванільні сирники – рецепт вогонь! Давайте покажу Вам, як багато сиру і яблук, все добре приготоване і пропечене! Сирники просто смакота! Поїхали!

Інгредієнти

Сир 500 гр
Борошно 50 гр
Манка 40 гр
Цукор 50 гр
Куряче велике яйце 1 шт
Ванільний цукор 0,5 ч. л.
Розпушувач 0,5 ч. л.
Яблуко 2 маленьких
Сіль за смаком.
Рослинна олія для смаження.

Сирники із сиру пишні з яблуками на сковороді покроковий рецепт

1. Сир взяла 5% жирності в принципі підійде будь-який. Висипаю в нього ванільний цукор, манку для набухання щоб вона взяла зайву вологу з сиру. Додаю цукор, розбиваю яйце. Перемішую. Ставлю на 15 хвилин, щоб манка зробила свою справу. У борошно, додаю сіль, висипаю розпушувач, всі точні кількості дивимося під відео. Перемішую! І висипаю в сир. Додаю пару невеликих яблук якщо яблука великі достатньо одного.

2. Їх дрібно порізала кубиками і зняла шкірку. Перемішую і залишаю ще на 15 хвилин. У сковорідку наливаємо олію, таку кількість, щоб повністю була закрита дно. Включаю на середній вогонь, перемішую сир з яблуками, до речі для смаку можна додати корицю. Починаю формувати, подивіться яка у нас сирна маса вийшла, видно що вона клейка стала. Беру невелику кількість і починаю ліпити сирники!

3. Надаю їм форму, сирне тісто добре склеюється нічого не подлипает. Обвалюю в борошні і викладаю на тарілку! Як говориться – перший пішов! В дитинстві ми всі любили сирники, наше ласощі на сніданок – мама готувала, спасибі мамі! Зате у нас всі зуби цілі і здорові! Люблю сирники зі сметаною і варенням, так що дівчата готуйте дітям відмінний рецепт! Смачніше всяких ресторанних, кавових у будь-якого вийдуть якщо будете готувати по моєму рецепту.

4. розповіла Всі секрети! Масло у мене вже прогрілося, починаю викладати. Вогонь я виставила середній щоб сирники не горіли. Хвилини 3 у мене обсмажувалися сирники, перевертаю їх! Які гарні, пишні, ароматні, прибираю їх під кришечку до золотистого кольору! Друзі бажаю вам обов’язково приготувати сирники по моїм рецептом, пригостити своїх близьких і нагодувати детей!