Як зробити Сирні сирники на жовтках рецепт простий.
Інгредієнти
-200 гр Сир
Цукрова пудра-3 ст. л
Борошно-3 ст л
Жовток-1 шт
Олія для смаження-1 год л
Сирні сирники на жовтках покроковий рецепт
1. СИР ВІДЖАТИ ЧЕРЕЗ МАРЛЮ☝🏻. Це потрібно для того, щоб маса добре тримала форму при смаженні і не розтікалася, подивіться, які вони гарні в мене 😍. Сир краще брати м’який. Якщо у вас зернистий – перетерти через чисто або пробити блендером.
2. Змішати всі інгредієнти і сформувати шайби ( при формуванні борошно вже не потрібна (!) вони чудово будуть формуватися і без неї, так вони будуть з красивою сирною скоринкою , а не «хлібної». Готову масу використовуйте відразу, не залишайте, інакше теж буде складніше їх формувати!
3. Смажити з двох сторін на невеликому вогні 5 хвилин, з першою під кришкою, з другої вже без. Подавати зі сметаною, спущеним молоком або улюбленим джемом- на вам смак 👌 Оцініть мої сирники від 1 до 10 в коментарях 🌝
Відео рецепт 👇