Сирники з пряженого сиру і рікотти з персиковим соусом

Як приготувати Сирники з пряженого сиру і рікотти з персиковим соусом рецепт простий 🍯 Той випадок, коли один заголовок і є рецепт 😝 Немає? Тоді розповім — що там і як 🤓 Поки я обустраиваюсь і займаюся пошуками всього важливо-потрібного для діяльності кулінара перебіжчика 😀
А я тимчасово перебіг в район Сочі заради таких плюсів, як спека, море, галька в різних несподіваних місцях, крикливого півня зі своїм поняттям ранок і хурми в якості фону для фоточек 😎 Ловіть рецепт найніжніших з сирничків з пряженого сиру, нікого топити не треба все вже потопили за нас і випустили в продаж у всіх магазинах 😅.

Інгредієнти

На 2-3 порції або 10 сирничків
— 350 г пряженого сиру
— 120 г рікотти
— 1 яйце
— 2 ст. л. борошна + для формування
— ваніль/ванілін/ванільний цукор за смаком
— топлене/оливкова олія для смаження

Для соусу
— 2-3 злегка твердих персика
— 30 г вершкового масла
— 2 ст. л. меду

Для прикраси
— Ягоди
— Дрібно нарубані горішки

Сирники з пряженого сиру і рікотти з персиковим соусом покроковий рецепт

1. В глибокій мисці змішайте сир, рікотту, яйце, 2 ст. л. борошна, ваніль. Столовою ложкою візьміть сирну масу, скачайте в кулю і надайте форму сырничка на присипаній борошном поверхности.
2. Обсмажте сирнички на оливковій олії з двох боків до золотистої скоринки, перекладіть на деко і відправте в духовку при 180 градусах на 5 хвилин. Для персиків, наріжте тонкими часточками волохатий фрукт.
3. Киньте в сотейник масло, дайте йому розтопитися, додайте персики, влийте мед, доведіть до кипіння і потримайте пару хвилин, зніміть з огня.
4. На дно тарілки, полийте йогурт, викладіть сирнички, зверху розкладіть персиками з медом, прикрасьте ягодами і горіхами. Дайте злегка охолонути, так буде смачніше і подавайте до столу.