Сирники рикотники без сиру з рисовим борошном

РЕЦЕПТ РИКОТТНИКОВ. Трохи інформації про рікотту. Рікотта – це італійський купити сир. Як зробити Сирники рикотники без сиру з рисовим борошном рецепт простий сніданок. Рікотта містить безліч корисних речовин, головне з яких (98%) – білок, але не казеїн, як в твердих сирах, а альбумін, який вважається найбільш збалансованим за вмістом у його складі амінокислот.

Інгредієнти

на 4 рикоттника:

– 200 гр рікотти
– 1 жовток
– 1 гр підсолоджувача
– 40 гр рисового борошна

Сирники рикотники без сиру з рисовим борошном покроковий рецепт

1. Виклади на тарілку рікотту, всип підсолоджувач і перемішай. Відокрем жовток від білка, додай його до рікотті, перемішуємо до однорідної консистенції. Всип в отриману масу рисову борошно і знову все перемешай.
2. Виклади тісто на дошку, скачай в ковбаску, потім розріж на 4 приблизно однакові частини. Сформуй рикоттники (я формую з допомогою ножа).

3. Виклади рикоттники на розігріту сковороду, змащену маслом, і смажимо під кришкою на повільному вогні 7 хвилин з кожного боку. Подавай їх з йогуртом, джемом, горіховою пастою, фруктами, ягодами.