Тонкі млинці на вершках і молоці

Тонкі млинці на вершках і молоці простий рецепт. В масляний тиждень хотілося б нагадати вам рецепт моїх фірмових млинців 😍 Рецепт цих млинців вже не перший рік радують не тільки мою родину, але й сім’ї моїх близьких 👌🏼

Інгредієнти

3 яйця С1;
Молоко 500 мл;
Вершки 100мл ( жирність вибирайте по смаку, але дивіться, щоб у складі не було крохмалю);
50 гр вершкового масла;
15 мл раст. Масла;
160-170 гр борошна;
Сіль 1/2 чл;
Цукор за смаком (в даному випадку була 1 чл);

Тонкі млинці на вершках і молоці покроковий рецепт

1. Молоко і вершки підігрійте до ~37 гр; Вершкове Масло розтопіть; До молока додайте яйця, сіль і цукор, збийте вінчиком і поступово всипайте борошно. Тісто не повинно бути занадто густым.
2. Останнім додайте вершкове і рослинне масло. Дайте постояти близько 20 хвилин. За 10 хвилин до випічки прогрійте антипригарну сковороду на вогні трохи вище середнього, змастивши її одноразово рослинним маслом для першого блина.
3. Інші млинці випікаються без масла. ⠀ Під ці млинці чудово підійде будь-яка начинка.