Дитяча панакота з ряжанки та желатину

Дитяча, тому що на ряжанці 🥰 Класичний рецепт робиться з молоком і вершками, але для дитячого шкт це буде жирно. Дитяча панакота з ряжанки і желатину простий рецепт.

Інгредієнти

– 450 мл будь ряжанки (я брала дитячу класичну)
– 20г желатину
– Вода 100мл
– Будь-які ягоди, навіть заморожені

Дитяча панакота з ряжанки і желатину покроковий рецепт

1. Желатин змішуємо з водою і залишаємо на 10 хвилин. Нагріти на газу до повного растворения.

2. З’єднати з ряжанкою. Розлити ряжанку з будь-яким формам. Додати ягоди і прибрати в холодильник мінімум на 3 часа.

3. Після року можна додати в ряжанку мед, щоб було солодше. P/S Пляшку я розрізала уздовж, ножицями, давши желатину трохи охолонути після холодильника, щоб він відійшов від стенок.

Відео рецепт 👇