Дитяча, тому що на ряжанці 🥰 Класичний рецепт робиться з молоком і вершками, але для дитячого шкт це буде жирно. Дитяча панакота з ряжанки і желатину простий рецепт.
Інгредієнти
– 450 мл будь ряжанки (я брала дитячу класичну)
– 20г желатину
– Вода 100мл
– Будь-які ягоди, навіть заморожені
Дитяча панакота з ряжанки і желатину покроковий рецепт
1. Желатин змішуємо з водою і залишаємо на 10 хвилин. Нагріти на газу до повного растворения.
2. З’єднати з ряжанкою. Розлити ряжанку з будь-яким формам. Додати ягоди і прибрати в холодильник мінімум на 3 часа.
3. Після року можна додати в ряжанку мед, щоб було солодше. P/S Пляшку я розрізала уздовж, ножицями, давши желатину трохи охолонути після холодильника, щоб він відійшов від стенок.
Відео рецепт 👇