Мякі віденські вафлі на молоці электровафельнице

Як зробити М’які віденські вафлі на молоці электровафельнице рецепт простий. Незважаючи на схожу форму, віденські вафлі — м’які, ніжні і солодкі, а бельгійські повітряні, хрусткі і посипані цукром зовні. Тут ще важливо не плутати бельгійські вафлі з льежскими, які схожі скоріше на віденські, але тісто для них вимішується як на булочки, а не як на оладки.😌

Інгредієнти

• Борошно-300 гр.
• Тепле молоко-1 ст. л
• Вершкове масло-185 гр.
• Цукор -6 ст. л
• Яйце – 3 шт.
• Розпушувач-10 гр.

М’які віденські вафлі на молоці электровафельнице покроковий рецепт

1. З’єднуємо всі інгредієнти, дуже добре розмішуємо тісто. Змащуємо панелі у вафельниці маслом (я змащую кокосовим маслом, так 100% нічого не прилипне).
2. Смажимо у вафельниці до готовності (у мене це 2 хвилини).
3. Вафлі подаємо з цукровою пудрою або кулькою морозива мммм, це дуже смачно. Приємного аппетита.