Гарбузове пряні панкейкі

Що ви любите на сніданок? Я от не можу з ранку є щось солоне, наприклад, яєчню🍳, бутерброди 🥪тощо. Я люблю приготувати на сніданок щось швидке, але в той же час смачне, бажано солоденьке)) Як зробити Гарбузове пряні панкейкі рецепт простий. На мій погляд ідеальний сніданок це на вибір: – Вівсяна каша🍚 – Вафлі🧇 – Панкейкі🥞 – Печиво🍪 В самий розпал осені пряні гарбузові страви просто обов’язкові! Сьогодні приготуємо гарбузове пряні панкейкі. Вони виходять м’якими, ароматними і дуже смачними!

Інгредієнти

Борошно пшеничне – 190 р
Розпушувач – 9 р
Коричневий цукор – 2 ст. л
Сіль – 1 ч. л.
Кориця – 1 ч. л.
Мелений мускатний горіх – 1/4 ч. л.
Імбир мелений – 1/4 ч. л.
Молоко – 245 р
Гарбузове пюре – 230 р
Яйця – 2 шт.
Ванільний екстракт – 1 ч. л.
Масло для смаження
Кленовий сироп або мед, ягоди.

Гарбузове пряні панкейкі покроковий рецепт

1. Просіяти і змішати сухі інгредієнти. Окремо змішайте яйця, цукор, Сіль, молоко, ваніль і пюре гарбуза. Влийте до сухим і перемішайте.

2. Викладайте по 1-1,5 ст. л ложці на розігріту сковороду з вершковим маслом.

3. На кожній стороні обсмажувати близько 2 минут.

4. Подавати з кленовим сиропом і🍁 ягодами.