Сирники з рікотти

Як зробити Сирники з рікотти рецепт простий. Ми знаємо, що сирники – це безпрограшний варіант для будь-якого прийому їжі. Вони рум’яні, яскраві, красиві і ситні. І навіть якщо ви не любите сир або вам набридла сирна класика, завжди можна приготувати їх з рікотти. А ще й з різними добавками! Ось, з сиром моцарелла, наприклад, – тягучим і ароматним. Чим не ідеальний сніданок для ідеального ранку ☺️ А найголовніше — моцарелу і рікотту купити перевірені! Bonfesto можу без побоювання рекомендувати, тому що результат завжди радує.

Інгредієнти

• Ricotta Bonfesto — 500 г
• Mozzarella Pizza — 100 г
• Жовток
• Сіль — 0,5 ч. л.
• Спеції
• Борошно — 60 г + на формовку

Сирники з рікотти покроковий рецепт

1. Моцарелу натерти на дрібній тертці. Рікотту розтерти з жовтком, додати сіль, спеції і сир. Перемішати. Всипати борошно і знову перемішати. Миску з масою накрити плівкою і прибрати в холодильник на пару часов.
2. Якщо у вас є час, можна прибрати на ніч. На робочу поверхню насипати борошно і сформувати сирники. Смажити сирники на рослинній масле.
3. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні! Смажити до рум’яної скоринки з двох сторін, після накрити кришкою і зменшити вогонь, щоб сирники пропеклися внутри.