Хрусткі сирні вафлі у вафельниці

Хрусткі сирні вафлі у вафельниці простий рецепт. Вафельницю купив син. Сам, на даровані йому гроші. Ми були впевнені, що спробуємо разок і покладемо на балкон до іншим корисним речам, масажерів-тренажерів. Але використовуємо її в хвіст і в гриву вже кілька років. Це найкраще вкладення його подарункових грошей. Всі інші були інвестовані в мобільні додатки типу симулятор козла і доставку піци. І він не так любить піцу, як саму доставку.
Його знають всі кур’єри району. Ми йдемо по вулиці і люди з сумкою-холодильником кричать йому «Привееет!!!». Син зустрічає кур’єрів з заздалегідь і широко розчиненими дверима, він справляється про погоду, здоров’я кішки кур’єра. На його питання в домофон «хто там?», кур’єри вже просто відповідають: «Це я». Коли сина немає вдома, це проблема. Найчастіше я недостатньо одягнена, недостатньо сі чеше, найчастіше у мене в руках горщик, і він не з квітами.
І я перебуваю в цілковитому захваті від опції нашого сервісу доставки «залишити замовлення у двері». Вона дозволяє нам, домашнім нудистів, інтровертам-социофобам і просто кошлатим людям забирати свої покупки без свідків. А ще я люблю цей сервіс за найширший асортимент. Разом з молоком, солоними огірками, туалетним папером, новими трусами, ви (до речі) можете замовити ще і вафельницю, і все привезуть через годину.
Можна провести незалежне розслідування і знайти назву сервісу і приємну знижку в моєму неэкстремстском поки ще телеграм каналі). Найкращі СИРНІ ВАФЛІ хрусткі зовні і м’які всередині.

Інгредієнти

180 г сиру 9%
1 яйце
3-4 ст ложки цукру з гіркою
1 ст л кукурудзяного крохмалю
2 ст ложки борошна (краще якщо 50/50 рисової і пшеничної)
30 г розтопленого вершкового масла
1/4 год л солі

Полуниця, морозиво або сметана для подачі.

Хрусткі сирні вафлі у вафельниці покроковий рецепт

1. Яйце збити з цукром і сіллю віночком. Додати сир, перемішати. Додати борошно, крохмаль, перемешать.
2. Додати розтоплене вершкове масло (в мікрохвильовці, 30-40 сек). Перемішати. У розігріту вафельницю кладу добру столову ложку тесту в центр, закриваю, 4-5 хвилин (на режимі з 2 5).
3. Виходять симпатичні полувафли, 8 штук. Дуже смачні. Смачніше сирників. І проще.