Тонкі млинці на молоці з дірочками

Як зробити тонкі млинці на молоці з дірочками рецепт простий. Місяць відпочинку від блогу – це просто чудово! Хоча, зізнаюся, я знову була на межі його видалення… Зупиняли повідомлення у директ від вас) Все добре, я знову тут)

Інгредієнти

500 мл молока
3 яйця
200 р пшеничного борошна
2 ст. л. цукру
Щіпка солі
2 ст. л. рослинної олії

Тонкі млинці на молоці з дірочками покроковий рецепт

1. В чаші міксера збити яйця до пишної маси. Не перестаючи збивати, додати цукор і сіль, збити разом. Далі продовжуючи збивати, ввести в масу частинами молоко і просіяне борошно. В останню чергу ввести рослинне масло і перемішати до однорідності. Виходить повітряний, схоже на ніжну пінку, тісто для блинчиков.
2. Сковороду добре розігріти, але не допустити перегріву, інакше ваші млинці будуть згоряти, сковорідка повинна бути розігріта до середнього, не йде пара. Перед першим млинцем змастіть сковороду маслом. Тісто наливати на сковороду ополоником . Щоб млинець вийшов повітряним, беріть трохи теста.
3. Як тільки краї почнуть рум’янитися, підчепити млинець ножем і перевернути на іншу сторону. Смажити на середньому вогні. На малому вогні вони будуть блідими і без хрустких краєчок, на великому вогні вони будуть горіти, так як тісто легке і повітряне. Приємного аппетита!