Тонкі ароматні млинці

З першим днем Зими! 🥞 Сьогодні розповім головні секрети тонких запашних млинців! Отже, записуйте або зберігайте: Ось приблизний рецепт на 1 партію млинців:

Інгредієнти

1 яйце
2 щіпки солі
1.5 ст л цукру
Крапля ванілі
Молоко ~ 450 гр
Борошно ~ 200 гр
Рослинна олія – 3 ст ложки в тісто

Тонкі ароматні млинці покроковий рецепт

1. Хочете млинці якнайсолодше – додайте більше цукру, але тоді тісто вийде рідині і доведеться додати трохи більше борошна. 🔹Отже, змішуємо яйце з сіллю, ваніллю і цукром. Збиваємо до легкої пінки. 🔹Додаємо молоко. Ще раз активно перемішуємо венчиком.
2. Далі борошно – вводимо її частинами, приблизно по столовій ложці. І кожен раз ретельно вимішуємо тісто. Тут орієнтуйтеся не на кількість борошна, а на консистенцію тіста. Ого не повинно бути дуже густим! Дивіться на відео, як воно стікає з ополоника🤔
3. І заключний крок – рослинно масло. Додаємо його прямо в тісто і знову перемішуємо! Розігріваємо змащену олією сковорідку. Добре розігріваємо!! І відправляємо на неї перший блинчик.
4. Як тісто розподілити по сковорідці – теж дивіться на відео 😉 ❗️Поки ви смажите млинці, тісто може трохи загуснути. Тоді Додайте трохи молока, перемішайте і продовжуйте готувати тонкі блинчики.
5. Ну ніби все! А ні, останній секрет – не поспішайте) млинці цього не люблять😁насолодіться процессом❤️