Класичні рикотники сирники з рікотти

Класичні рикотники (на 1 порцію, 4 сирника) рецепт простий. Ніжні і однорідні, якщо хочете урізноманітнити свій сырничный раціон, обов’язково спробуйте приготувати. Класичні рикотники сирники з рікотти простий рецепт.

Інгредієнти

КБЖУ рикотников
(4 штуки, без доповнення)
~486/28/26/35

Інгредієнти:
• 230 р. рікотти (ісп. 1 пачку)
• яєчний жовток
• 30 р. борошна + 10 р. на формування (ісп. 50/50 ц/з рисову і сорговую борошно)
• підсолоджувач (ісп. 5 р. эритритола)

Додатково:
• йогурт без добавок
• чорничне варення (без цукру)
• лохина

Класичні рикотники сирники з рікотти покроковий рецепт

1. В миску додати рікотта, жовток і підсолоджувач, ретельно перемішати, додати борошно і добре вимісити масу. Розділити масу на 4 частини ~75 грам і сформувати рикотники руками, з допомогою склянки чи ножа.

2. Сковороду добре розігріти і залишити на мінімальному вогні, трохи змастити кокосовим маслом і протерти паперовим полотенцем.
3. Обсмажити рикотники до золотистої скоринки з обох сторін на мінімальному вогні по 5 хвилин з кожної сторони під кришкою. ⠀

4. Доповнити можна чим завгодно, це раз доповнила йогуртом, чорничним варенням і голубикой.