Яблучні кільця в тесті в сковороді

Сьогодні готуємо простий і смачний десерт для любителів яблук. Готуємо Яблучні кільця в тесті в сковороді рецепт.

Інгредієнти

Цукор – 1 столова ложка
Мінеральна вода (газована) – 125 мл
Борошно – 120 грам
Яблука – 5-6 штук
Сік лимона – 1 столова ложка
Молоко – 125 мл
Яйця – 2 штуки
Сіль – 1 щіпка
Цукрова пудра – для посипання
Для кляру:
Борошно – 2 столові ложки (для обвалювання)

Яблучні кільця в тесті в сковороді покроковий рецепт

1. висипаємо В миску 120 грам борошна, Додаємо 1 столову ложку цукру, Щіпку солі, Розбиваємо 2 яйця, Виливаємо 125 мл молока. Крім того, нам потрібно 125 мл газованої мінеральної води, додаємо в неї 1 столову ложку лимонного соку і виливаємо в загальну масу. Все перемішуємо вінчиком до однорідності, щоб не було комочков.

2. Виходить такий рідкий кляр. Яблука потрібно вимити. Нарізаємо кружальцями завтовшки 1 див Вирізаємо серединки. Виходять такі кільця. У сотейнику або сковороді розігріваємо велику кількість рослинного масла. Крім того, нам потрібно трохи муки.

3. Обвалюємо яблучні кільця в борошні, потім – в клярі. Обсмажуємо з двох боків до золотистого кольору. Готові кільця викладаємо на паперову серветку або рушник, даємо повністю стекти зайвому маслу.

4. Готові яблучка в клярі можна посипати цукровою пудрою. Замість мінеральної води для кляру можна використовувати напівсолодке біле вино. Приємного аппетита!