Класичні панкейкі з молока, борошна і яєць

Ідеальні класичні панкейкі з молока, борошна і яєць простий рецепт на сковороді.

Інгредієнти

✔️ 2 яйця
✔️ 1/2 ст. цукру (~70-80 гр, можете взяти більше, якщо любите прям солодкі)
✔️ 1 пакетик ванільного цукру
✔️ 1 ст. молока (200 мл)
✔️ 1,5 ст. борошна (~200 гр)
✔️ 1 ч. л соди
✔️ 3 ст. л рослинного масла

Класичні панкейкі з молока, борошна і яєць покроковий рецепт

1. Змішуємо яйця з цукром і ванільним цукром в мисці. Вливаємо молоко. Просіваємо борошно з содою до загальної маси, перемішуємо, щоб не було комочков.

2. Додаємо рослинне масло. Смажимо на хорошій сковорідці без масла.

3. З першої сторони, поки вони не схопляться і не почнуть пузиритися, з 2ой боку – трохи меньше.

4. Температура – нижче середньої, щоб не подгорели.

Відео рецепт 👇