Сирники з морквою і сиром

Як смачно зробити Сирники з морквою і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Добре морквяне☺️ ⠀ Продовжую експерименти з сирниками, за основу я взяла рецепт з Сирною книги Олесі Купрін, але як завжди привнесла щось своє і вийшли сирники зі смаком морквяного торта.
Ксю шалено сподобалися, хоча вона, як і тато, не фанат моїх кулінарних експериментів, вони люблять перевірену знайому їжу)) Так що якщо ви теж любите пробувати нове, як і я, дуже рекомендую. У цьому рецепті мінімум цукру, бо солодкість йде від моркви і родзинок.

Інгредієнти

600 г сиру ⠀
1 яйце С0 ⠀
40 г коричневого цукру ⠀
70 г родзинок ⠀
100 г тертої моркви ⠀
цедра 1 апельсина ⠀
1 ч. л. кориця ⠀
80 г борошна ⠀

Сирники з морквою і сиром покроковий рецепт

1. Сир перетерти з цукром, яйцем. ⠀ Моркву очистити і потерти на дрібній тертці. ⠀ Якщо родзинки жорсткий (сухий), замочити у воді на 5 хвилин. Промити. ⠀
2. Додати моркву, родзинки, цедру апельсина, корицю і борошно. Все перемішати до однорідної консистенції. ⠀
3. Сформувати сирники і обсмажити з двох сторін на сковороді. ⠀
4. Рекомендую зробити сирну масу ввечері і залишити в холодильнику, а на ранок сформувати сирники, так швидше і вони легше формуються. ⠀