Фірмові млинці з мясною начинкою

Фірмові млинці з м’ясною начинкою. Начинка за рецептом мами чоловіка, я коли у неї пробувала, завжди думала КААААК? Ну як так ніжно то? Потім дізналася секрет, фарш з відвареного м’яса – млинці такі відлітають на обід на раз. Інгредієнти: на жаль не пам’ятаю скільки виходить, нам вистачає на нас трьох якраз. ⠀

Інгредієнти

4 яйця
240 гр. борошна
4 ст. л. рослинного масла
від 2 ст. л. цукру (я солодке не люблю, я робити частину з сиром і шиночкою, а частина ем з варенням/згущеним молоком)
500 мл. молока
0.5 ч. л. солі
300 мл окропу

Начинка:
1 кг. будь м’ясо, я роблю з яловичиною або стегном/плечем індички
1-2 цибулини
Сіль, перець, часник, зелень за бажанням

Фірмові млинці з м’ясною начинкою покроковий рецепт

1. 1. До речі завжди тісто для млинців роблю міксером, набагато зручніше і ніяких грудочок, всі смешинкам – вливаємо окріп останній і паралельно замішуємо – буквально 2 хвилини.
2. У мене млинцевої сковорідки немає, печу на звичайних, перед першим млинців трохи змащую олією сковорідку розігріваю на 7 із 9.
3. Коли копаю тісто, завжди половинок перемішую – борошно осідає.
4. Тесту виливаємо трохи, менше 1 ополоника і смажимо швидко з 2-ух сторін.
5. Кожен млинець змащую вершковим маслом тонким слоем.

2. Для начинки:
1. М’ясо варимо до повної готовності, бульйон солимо, зазвичай займає 1-1.5 години. Для начинки знадобиться 2 склянки бульйону, решта в суп або в заморозку.
2. Цибулю дрібно режим і смажимо до золотистого кольору.
3. Прокручуємо м’ясо і цибулю на м’ясорубці, можна 2 рази.
4. Викладаємо в сковорідку, додаємо 2 склянки бульйону, спеції дивіться за смаком, прогріваємо.
5. Фаршируємо млинці.

Їжте акуратно, соковитий фарш, не обожгитесь.

Відео рецепт 👇