Чебуреки з кабачків, шинкою, сиром, яйцем і рисовим борошном

Як зробити Чебуреки з кабачків, шинкою, сиром, яйцем і рисовим борошном на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

Кабачок 500 гр
Яйця 2 шт
Борошно рисова 100 гр
Шинка з індички 100 гр
Сир 100 гр
Зелень

Чебуреки з кабачків, шинкою, сиром, яйцем і рисовим борошном покроковий рецепт

1. Кабачки натираємо на тертці, вичавлюємо зайву рідину, додаємо яйця, зелень, сіль, перець, борошно і все ретельно перемішуємо. Шинку і сир подрібнюємо. На злегка змащену оливковою Олією сковороду ложкою викладаємо тонким круглим шаром тісто (чим тонше, тим буде легше перевернути).

2. На одну половину відразу викладаємо начинку, трохи не доходячи до країв. Не поспішаємо перевертати, чекаємо, поки млинець добре схопиться. Далі акуратно накриваємо начинку другою половиной.

3. Якщо краї не з’єдналися або при перевороті (якщо зробили товстуватий шар) де-то розрив, то трохи ложкою тісто додаємо, конструюючи ідеальний чебурек 😀 Зверху трохи можна посипати сиром (він додасть хрускіт). Далі акуратно перевертаємо і обсмажуємо ще пару хвилин до хрусткої корочки.

Відео рецепт 👇