Як зробити сирну масу в домашніх умовах

Як зробити сирну масу в домашніх умовах простий рецепт. Корисне здорове блюдо за лічені хвилини! Сирна маса – відомий і улюблений солодкий сирний десерт. Ніжна кремова консистенція з ваніллю і бажаними фруктовими або ягідними добавками, будь то родзинки, курага, чорнослив або що-небудь інше. Приготуйте її в домашніх умовах – це ж дуже просто. А плюс враховуючи власні смаки та уподобання, то, як правило, вийде набагато смачніше.

Інгредієнти

сир 4% – 220 гр.,
сметана – 1-2 ст. л.,
вершкове масло 50-70гр.,
цукор -2-3 ст. ложки, ванільний цукор -за смаком, з добавок родзинки, ягоди, горіхи -за смаком.

Як зробити сирну масу в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Сир протираємо через сито, або збиваємо міксером, або розм’якшуємо виделкою. Маса тоді вийде ніжною. З’єднуємо сметану, масло вершкове, цукор і ванільний цукор. Перемішуємо. Збиваємо до однорідності. Якщо маса вийде трохи густий, то додамо ложечку сметаны.
2. Додаємо у збитий сир масу з сметани, масла вершкового, цукру і перемішуємо, збиваємо протягом 3-5 хвилин. Викладіть отриману масу в будь-яку ємність, додайте до неї бажані добавки (родзинки, горіхи, ягоди…) і добре перемешайте.
3. Сирна маса готова! Приємного апетиту! 😋 Сирна маса – не просто десерт, а навіть легкий і поживний сніданок для всієї семьи👨👩👧👦.