Сирники з сиром моцарелла, ковбасою і вяленими томатами

Пепероні-сырникито. Сирники з сиром моцарелла, ковбасою і в’яленими томатами простий рецепт. Найкраще від двох світів, завтрачного і ужинного. Відразу отсею питання, які виникли після заяви вище: ⠀ ⁃ А так можна було? ⁃ Можна і потрібно. ⠀ ⁃ А це смачно? ⁃ Приголомшливо, немов піца на сніданок, але в сирники. ⠀ ⁃ А сирники бувають несолодкі? ⁃ Ще бувають. ⠀ ⁃ А як воно потім? ⁃ Живий, цілий, орел. ⠀
Дане експериментальне блюдо, швидше за все, все ще викликає скепсис у осіб, давно які займаються приготуванням сирників виключно на сніданок. Але ми не закликаємо кинути все і бігти гриміти сковорідками. ⠀
А хочемо показати, що трохи фантазії і бажання можуть перевернути уявлення про звичному блюді. І подарувати нові приємні смакові відчуття. ⠀ Ми залишилися задоволені і плануємо знову їх повторити.

Інгредієнти

на 2 порції:
– 360 г сиру
– 1 жовток
– 2 ст. л. кукурудзяного борошна + на розбирання
– 50 г сиру моцарелла
– 50 г пепероні
– 50 г маслин
– 50 г в’ялених томатів
– 1 ч. л. італійських трав
– сіль і перець за смаком

Сирники з сиром моцарелла, ковбасою і в’яленими томатами покроковий рецепт

1. Пепероні, маслини і томати дрібно наріжте, моцарелу натріть на крупній тертці. Змішайте всі інгредієнти в глибокій мисці до однородности.
2. Відміряйте сирники однакового розміру, це зручно робити на вагах або ложкою для морозива. Присипте робочу поверхню борошном і сформуйте шайбочки.
3. Злегка змастіть сковороду маслом, обсмажте сирники з двох сторін до рум’яної скоринки. Доведіть до готовності під кришкою або в духовці 5-7 минут.