Гарбузова запіканка з сиром в сковороді

Як смачно зробити Гарбузова запіканка з сиром в сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

400 г очищеної гарбуза
по дрібці сухого чебрецю і розмарину
50 г цибулі
сухий часник, пажитник, каррі
сіль, перець
2 великих яйця
50 г густої сметани
50 г борошна
50 г сиру (використовувала сир гауда)
0,5 ст. л. рослинного масла
1 ч. л. вершкового масла

Гарбузова запіканка з сиром в сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати дуже дрібними кубиками і перетерти з дрібкою солі. Гарбуз натерти на крупній тертці. Цибулю і гарбуз припустити з крапелькою рослинного і вершкового масла під кришкою до м’якості. Посипати чебрецем і розмарином, перемішати. Якщо гарбуз солодкувата, збризнути за смаком лимонним соком.
2. Трохи остудити. Яйця збити зі сметаною, борошном, спеціями. Додати в тісто тертий сир, гарбуз, перемішати. У сковороді діаметром 22 см (вимірювала дно) розігріти трохи рослинного масла.
3. гарбузову масу Викласти у сковороду, розрівняти. Накрити сковороду кришкою і готувати на вогні нижче середнього, поки низ підрум’яниться, а верх подсохнет.
4. З допомогою двох лопаток або змащеній олією тарілки перевернути запіканку. Знову накрити кришкою і смажити на мінімальному вогні до готовності. Смачно до безобразия!!!