Сирники з кукурудзяним крохмалем і рисовим борошном

Як зробити смачні Сирники із сиру з кукурудзяним крохмалем і рисовим борошном рецепт простий на сковороді.

Інгредієнти

сир (5-9%) – 800 р
яйця – 1 шт
цукор – 40 г (або за смаком)
ванільний екстракт – 2 ч. л
щіпка солі
кукурудзяний крохмаль – 40 г
рисове борошно – 40 г + для формування
кокосове масло для обсмажування

Сирники з кукурудзяним крохмалем і рисовим борошном покроковий рецепт

1. Сир краще брати сухий. Змішати сир з яйцем і цукром, додати ванільний екстракт і дрібку солі, добре розім’яти. Далі додати крохмаль і рисову муку, ще раз перемішати до однорідності і залишити при кімнатній температурі на 15-20 минут.

2. Після чого сформувати сирники. Я ділю масу на рівні кульки, потім кожен кульку обвалюю в рисовому борошні, трохи притискаю щоб і формую склянкою. (Процес формування цього разу небуло часу знімати) але якось покажу😉

3. розігріти Сковороду з невеликою кількістю олії, я люблю готувати сирники на кокосовому маслі, як то сестра мене підсадила🥰

4. Обсмажити сирнички до золотистої скоринки з обох сторін. Ступінь прожарювання регулюйте на свій смак, я трохи ще під кришкою тримаю❤️

Відео рецепт 👇