Гарбузове панкейкі на сметані або йогурті

Гарбузове панкейкі на сметані або йогурті простий рецепт.

Інгредієнти

– 200 г гарбузового пюре⁣⁣⠀
– 2 яйця⁣⁣⠀
– 180 г сметани або йогурту (у мене всі разом)⁣⁣⠀
– 75 г кукурудзяного борошна⁣⁣⠀
– 75 г пшеничного ц/з борошна⁣⁣⠀
– 1 ст л цукру (у мене дуже солодка гарбуз, можете додати більше)⁣⁣⠀
– 1/2 чл розпушувача⁣⁣⠀
– ванілін⁣⁣⠀

Гарбузове панкейкі на сметані або йогурті покроковий рецепт

1. Яйця змішати з цукром. Додати гарбузове пюре і добре⠀збити заглибним блендером до однорідності.⁣⁣⠀ У масу додати сметану, розпушувач і добре перемішати віночком.⁣⁣⠀
2. Борошно з’єднати з ваніліном і акуратно всипати в рідку суміш, постійно помішуючи віночком, щоб не було грудочок.⁣⁣⠀

3. Сковороду розігріти, змастити маслом або салом і випікати панкейкі на середньому вогні 3-5 хв з двох боків до рум’яності. ⁣⁣⠀ (Перевертаємо, коли панкейк схопився і покрився дірочками) ⁣⁣⠀