Скрэмбл омлет з тофу веган

Як смачно зробити Скрэмбл омлет з тофу веган простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Останні пару місяців я готую тофу скрэмбл тільки за цим рецептом, на його реалізацію мене надихнув новий скрэмбл з Raw to go, там він складніше і містить, що близько 20 інгредієнтів, але кілька ідей для свого улюбленого сніданку я почерпнула).

Інгредієнти

•200г тофу
•1/3 цукіні (або кабачка) – дає ніжність скрэмблу
•рослинна олія – у мене авокадо
•щіпка куркуми
•цибуля сушений білий і сушений зелений – останній можна свіжий
•сирні дріжджі nutritional yeast
•рослинна молоко – у мене горохове naala
•чорна сіль калу намак – найголовніше, щоб був яєчний смак

Скрэмбл омлет з тофу веган покроковий рецепт

1. Потрібно розтерти тофу в дрібну крихту, потім додати натертий цукіні/кабачок, додати куркуму, сушений білий лук, дріжджі і масло, і готувати на сковорідці близько 10 минут.

2. Потім додати рослинне молоко і зелену цибулю і згасити ще близько 5 хвилин, щоб майже все молоко впиталось.

3. В самому кінці додати чорну сіль – так як при термообробці вона втрачає свій аромат і смак. Я іноді додаю сіль вже в тарілці👌🏻

Відео рецепт 👇