Шоколадні млинці на молоці і какао

шоколадні Млинці, класичні, з ікрою, зі сметаною, з припеком, тонкі, товсті… Варіантів приготування начинок просто не злічити. Як зробити Шоколадні млинці на молоці і какао рецепт простий. ⠀ З усього різноманіття, мій фаворит – тонкі з вершковим маслом і червоною рибою. ⠀
А шоколадні з кленовим сиропом і ягодами дуже оцінив мій вірний «асистент» Герман. Так, він не тільки допомагає знімати, але і активно дегустує. 😁 ⠀ За цим пропорціям виходить приблизно 7 млинчиків. Для мене така кількість млинців ідеально. Я люблю млинці з запалі з жару. Відповідно, якщо потрібно більше, то сміливо збільшуємо кількість інгредієнтів. ⠀ ⠀

Інгредієнти

Молоко 200мл.
Борошно пшеничне 100гр.
Цукор тростинний 3стл.
Какао 2стл.
Яйце 1шт.
Рослинна олія 1стл.

Шоколадні млинці на молоці і какао покроковий рецепт

1. Молоко злегка розігріваємо на плиті. Не до кипіння, а щоб воно було трохи тепле. В окремій ємності змішуємо яйце і цукор. Ретельно збиваємо до світлої массы.
2. Додаємо тепле молоко і рослинне масло. Перемешиваем.
3. Просіваємо борошно і какао. Ретельно перемішуємо до однорідної гладкої маси. Випікаємо на добре розігрітій млинцевої сковороді з двох сторон.