Печінкові оладки з курячої печінки на сковороді

Як смачно зробити Печінкові оладки з курячої печінки на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Педіатр порадив вводити продукти, багаті залізом. Вирішила спробувати нагодувати дитину печінкою🤪🤞🏼

Інгредієнти

🐥 500 гр курячої печінки
🥚 1 яйце
🧅 половина головки цибулі
🥕 невелика морквина
🌾 3 ст. л. борошна з гіркою
🌻 рослинне масло для смаження
🧂 сіль, перець за смаком

Печінкові оладки з курячої печінки на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву дрібно нарізати і обсмажити 3-5 хвилин. Змішати овочі з печінкою і яйцем, посолити, поперчити і подрібнити у блендері до однорідної массы.
2. Додати борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок. Ложкою викладаємо оладки на розігріту сковороду з олією і обсмажуємо з двох сторін по 1-2 минутки.
3. Чоловікові обід дуже сподобався, а от донька з незвички з’їла зовсім небагато. Але я не втрачаю надії, будемо ще пробовать😉