Сирні сирники з рисовим борошном і яйцем

Мій самий улюблений і вдалий рецепт сирників. Як зробити Сирні сирники з рисовим борошном і яйцем рецепт простий сніданок.

Інгредієнти

Сир 5-9% 500г
1 велике Яйце
Кукурудзяний крохмаль 30г
Рисове борошно 40 г
Цукор 50 г
Цедра апельсина 1 ст. л
Сіль щіпка

Сирні сирники з рисовим борошном і яйцем покроковий рецепт

1. У сир додати всі інгредієнти і пробити блендером (не довго). Якщо маса вийшло трохи рідка, додати ще крохмалю. Якщо дуже густа (все залежить від сиру) додати молока.
2. Сформувати сирники. Обваляти з обох сторін у рисовому борошні. Розігріти мінімальна кількість рослинної олії сковороде.
3. Температуру знизити до середнього і смажити сирники з одного боку 2-3 хвилини до рум’яної скоринки. Перевернути, накрити кришкою і готувати ще 2 минуты.