Мякі бельгійські вафлі на молоці для вафельниці з бананом

Як смачно зробити М’які бельгійські вафлі на молоці для вафельниці з бананом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вони виходять м’якими і пишними. Розповідаю, як приготувати бельгійські вафлі з бананом. Традиційні бельгійські вафлі сильно відрізняються від тих, які наші мами і бабусі готували в радянський час. Причому вони відрізняються не тільки зовні, але і текстурою, товщиною і, звичайно ж, смаком. Сьогодні я вирішив приготувати такі вафлі. Дивіться, що вийшло.

Інгредієнти

• Борошно 150 г
• Розпушувач 1 ч. л.
• Кориця ½ ч. л.
• Цукор 1 ст. л.
• Банан 150 г (приблизно 1 середній банан)
• Молоко 200 г
• Яйця 2 шт.
• Рослинне масло 2 ст. л.
• Ванільний екстракт 1 ч. л.

М’які бельгійські вафлі на молоці для вафельниці з бананом покроковий рецепт

1. Банан очищаю і раздавливаю виделкою (можна зробити це заглибним блендером). Яйця поділяю на білки і жовтки. Жовтки додаю до банану, вливаю молоко (у мене вівсяне з банановим смаком), додаю сіль, ванільний екстракт і рослинне масло (я взяв оливкова). Все це добре перемішуємо вінчиком до однородности.

2. До білків додаю цукор і збиваю до щільної піни. До жовткової маси просіюю борошно з розпушувачем і корицею і замішую тісто. Додаю збиті білки і акуратно перемішуємо, щоб білки не осели.

3. Спекти вафлі з вафельниці з насадками для бельгійських вафель. Прикрашаю вафлі шматочками банана і поливаю карамельним соусом. Але можна прикрасити будь-якими фруктами і ягодами, а також полити вашим улюбленим топпингом.

4. Вафлі виходять щільними, але дуже м’якими, пишними і ніжними. Такі вафлі стануть чудовим сніданком і ідеальним ласощами до чаю.