Овочеві млинці з капустою на сковороді

Як смачно зробити Овочеві млинці з капустою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

200 г капусти
50 г моркви
50 г цибулі
1 велике яйце
150 мл молока або кефіру
1 ст. л. сметани
1 ч. л. солі
0,5 ч. л. цукру
сухий часник, пажитник, каррі
50 р пшеничного борошна
50 г кукурудзяного борошна (можна замінити пшеничного)
1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
сухий часник, пажитник
1-2 ст. л. дуже дрібно нарізаної зелені
1 ст. л. рослинного масла

Овочеві млинці з капустою на сковороді покроковий рецепт

1. Капусту і цибулю нарізати як попало, помістити в міксер і перетворити в дрібнозернисту масу. Моркву натерти на дрібній тертці. Я використовувала моркву з морозилки, натерту на корейській тертці, тому теж додала її в измельчитель.
2. Додати зелень, молоко, яйце, сметану, спеції, перемішати. Всипати борошно і крохмаль, ретельно розмішати. Влити рослинне масло, розмішати. Тісто середньої густоти, приблизно, як на тонкі оладьи.

3. Сковороду змастити рослинним маслом, розігріти. Наливати тісто по пару ложок і швидко розмазувати (сама не розтечеться). Смажити на середньому вогні з двох сторін до рум’яної корочки.
4. Зазвичай для таких млинців я беру сковороду поменше, але дуже хотілося випробувати нову сковороду з діаметром дна 18 див. Вийшло 4 млинця – на двох цілком достатньо, так як млинці дуже ситні. Смачно до неподобства!!! 😋