Сирники з рікотти і рисового борошна Рикотники

Ідеальний варіант для неспішного сніданку вихідного дня! Як смачно зробити Сирники з рікотти і рисового борошна Рикотники простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Сир у брикеті 5% 200 г, рікотта 200 р, борошно рисова 60 г, жовток (від яєць категорії с1) 1 шт, цукор 25 г, ваніль за бажанням.

*якщо зробити з пряженого сиру, то виходить класний колір і дуже цікавий смак.

Сирники з рікотти і рисового борошна Рикотники покроковий рецепт

1. Холодний сир з’єднати до однорідності з іншими інгредієнтами. Поділити на 8-10 шматочків рівних за вагою і сформувати сырники.
2. На добре розігріту сковороду додаємо рослинне масло, змащуємо весь периметр їм і шматочок сливочного.
3. Викладаємо сирники і на середньому (!) вогні/потужності обсмажуємо по 3 хвилини з кожної сторони без крышки.