Оладки з риби

Як зробити смачні Оладки з риби рецепт простий. Хочу їсти більше риби, але у нас її вибір залишає бажати кращого🤪. Вибираєш, начебто і красивий вид та назва звучить, разморозишь, а там все розповзається, не тримає форму. І надовго відбиває бажання готувати з риби😥
А як у вас складаються стосунки з рибою 😉? Для сьогоднішнього рецепта годиться сама доступна і відома рибка, наприклад, минтай, хек. От тільки я його не знайшла в магазині, довелося купити пангасіуса. Ну і він зайшов відмінно✌️✌️✌️. Ну що, готуємо оладки з риби🐟 з зеленню ☘️☘️☘️

Інгредієнти

500 грам філе риби розмороженої
1 велике яйце
2 ст. л манки ( можна замінити кукурудзяним борошном)
50 грам петрушки
Сіль, перець, приправи

Оладки з риби покроковий рецепт

1. Філе з петрушкою подрібнити в блендері, додати яйце, манку, приправи. Дати постояти 10 хвилин, щоб манка набухла.
2. Смажити на сухій сковороді, як оладки, або на змащеній краплею масла.
3. Дуже і дуже і очень.