Сирники з вершково-сирного сиру

Як смачно зробити Сирники з вершково-сирного сиру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 15 штук

650 г грузинського сиру надуги
75 г цукру
1 яйце
60 г рисового борошна
1 ст. л. манки
40 р пшеничного борошна для панірування

⚠️ Надуги зазвичай дуже м’який, тому протирати його через сито сенсу немає.

Сирники з вершково-сирного сиру покроковий рецепт

1. Сир з’єднайте з цукром і яйцями. Змішуємо до однорідної консистенції міксером або віночком. Додаємо рисову борошно і манку, знову перемішуємо. Залишаємо на 10 хвилин – за цей час борошно набухне і тісто придбає більш правильну консистенцию.
2. Робочу поверхню щедро присипаємо пшеничним борошном. Від загальної маси тіста відокремлюємо порції по великій їдальні ложці. Обвалюємо в борошні і формуем сирники. У сковороді на середньо-слабкому вогні розігріваємо 3 ст. л. рослинного масла.
3. Кладемо сирники і смажимо до рум’яної скоринки з обох сторін, приблизно за 4-5 хвилин на сторону. Подаємо зі сметаною, медом, джемами – з чим душа пожелает.